Philips Avent Newborn aloituspakkaus

Philips Avent Newborn aloituspakkaus
Philips Avent Newborn aloituspakkaus
42,41 €
49,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Philips Avent Newborn aloituspakkaus tarjoaa käytännöllisen valikoiman tuotteita, joiden avulla rinta- ja pulloruokinnan yhdistäminen on helppoa. Luonnollinen tapa aloittaa pulloruokinta. Pakkaus sisältää neljä Natural-tuttipulloa, pullo- ja tuttiharja, sekä läpinäkyvä valkoinen tutti.


Luonnollinen tutti. Tuttipullossa on leveä, rinnanmuotoinen tutti, joka tukee oikeanlaista otetta ja helpottaa rinta- ja pulloruokinnan yhdistämistä. Tutin sisäpuolen kohokuvioinnin ansiosta tutti ei mene kasaan syötön aikana.


Koliikkia estävä kaksoisventtiili. Innovatiivinen kaksoisventtiili päästää ilman pulloon vauvan vatsan sijaan ja vähentää koliikkia ja vaivoja.


Helppo puhdistaa. Pullon leveän kaulan ansiosta täyttäminen ja puhdistaminen on helppoa. Koska pullossa on vain 4 osaa, on sen kokoaminen yksinkertaista. Pullot ovat konepesun kestäviä ja niitä voidaan käyttää mikroaaltouunissa.


BPA-vapaa. Avent Natural -pullon materiaalit ei sisällä BPA:ta.


Ergonominen muoto. Ergonomisen muotoilun ansiosta pullosta saa hyvän otteen joka suunnasta myös vauvan pienillä käsillä.


Kehitysvaihe. Tuttipullot sopivat 0-12 kuukauden ikäisille vauvoille.


Tutti. Anatominen läpinäkyvä tutti on valmistettu silikonista. Taipuisa tutti myötäilee lapsen suun, hampaiden ja ikenien luonnollista kehitystä.


Pullo- ja tuttiharjassa on muotoiltu, kaareva kädensija, jolla pullot saadaan puhdistettua tehokkaasti.


Myyntipakkaukseen sisältyy:

- Pullo- ja tuttiharja

- Läpinäkyvä valkoinen tutti

- 2x tuttipullo (125 ml)

- 2x tuttipullo (260 ml)

Arvostelut 0 arvostelua