Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat

Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat
Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat Bumbleride Indie Twin (2020), Maritime Blue - Tuplarattaat
831,20 €
1 039,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Tuotenumero 850018348171

Laadukkaat Bumbleride Indie Twin tuplarattaat - Maritime Blue

Bumbleride Indie Twin tuplarattaat sopivat käyttöön joko kaksosille tai kahdelle eri-ikäiselle lapselle. Monipuolinen ja monikäyttöinen Indie Twin kulkee maastossa kuin maastossa sen neljän 12 tuumaisen jousitetun ilmakumirenkaan avulla. Etupyörät kääntyvät 360 astetta ja ne saadaan lukittua. Rinnakkain olevien Twin tuplarattaiden leveys on 76 cm. Rattaaseen voidaan ostaa lisävarusteena mm. Indie Twin vaunukoppa vauvalle, seisomalauta, sadesuoja tai adapteri turvakaukalon kiinnitykseen.

Bumbleride käyttää tuotteissaan Eco-kangasta. Eco-kankaissa on käytetty 100 % kierrätettyä polyesteriä, joka on valmistettu 52 käytetystä muovipullosta yhtä ratasta kohden. Lisäksi värissä Matte Black on käytetty 89 % vähemmän vettä kankaiden värjäysprosessissa.Värit eivät myöskään haalistu. Kankaat ovat myös PFC-vapaat ja vettähylkivät. Lisäksi rattaan muoviosista 25% on peräisin valtamerten muovista.
 
Indie Twin tuplarattaita saadaan työnnettyä ja ohjattua yhdellä kädellä. Työntöaisa on säädettävissä useaan asentoon eri pituisille työntäjille (67 - 115 cm). Lisäksi työntöaisassa on remmi, joka estää ratasta lipeämästä työntäjän kädestä. Rattaan selkänojat ja jalkatuet ovat täysin säädettävissä. Selkänojat säätyvät portaattomasti ja takakankaissa on verkkomaista kangasta, jotta ilma pääsee kiertämään rattaissa. Istuinosissa on viisipistevaljaat ja irrotettavat turvakaaret. Peittävissä kuomuissa on UPF 45+ -aurinkosuoja, joka suojaa lapsia auringon haitallisia säteitä vastaan. Kuomuissa on magneeteilla kiinnittyvä kurkistusikkuna ja irrotettava takakangas. Takakankaassa on pieni vetoketjutasku.

Indie Twin ratas on helppo taittaa kasaan ja se pysyy itsestään pystyssä kasattuna. Runko lukittuu automaattisesti kasattuna. Takarenkaiden välissä on jalkajarru ja rattaan alaosassa tilava tavarakori. Rattaan mukana tulee pieni käsipumppu ilmarenkaiden pumppaamiseen ja sille on oma paikkansa alakorissa. Takarenkaat saa irrotettua jolloin ratas on kasattuna entistä kapeampi.

Rattaaseen voidaan ostaa lisävarusteena Indie Twin vaunukoppa vauvalle (katso tästä) tai siihen voi yhdistää pehmeän kantokassin. Lisäksi saatavilla on adapterit joko kahdelle tai yhdelle turvakaukalolle.

Lisätietoja:

Ikä: 0 kk - 3/4 -vuotta
Koko: 91 x 76 x 67.3 - 115.5 cm
Koko, kasattuna renkaiden kanssa: 77 x 76 x 34 cm
Painoraja: 41 kg
Paino: 16 kg
Oeko-Tex sertifioitu
PVC -vapaa
Ftalaatti -vapaa
BPA -vapaa
Takuu: 3 -vuottaArvostelut 0 arvostelua