RoRo Care, Uninukke Lulla Doll

RoRo Care, Uninukke Lulla Doll
RoRo Care, Uninukke Lulla Doll RoRo Care, Uninukke Lulla Doll RoRo Care, Uninukke Lulla Doll RoRo Care, Uninukke Lulla Doll RoRo Care, Uninukke Lulla Doll
50,92 €
59,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Lulla-nukke on nukkumiskumppani keskosille, vauvoille ja taaperoille. Lullan hengitysäänet ja sydämenlyönnit tuovat läheisyyden tunnetta ja helpottavat nukahtamista. Ääni aktivoituu rintakehää painamalla ja kestää jopa 8 tuntia.


Lulla-nuken toimivuus perustuu kenguruhoitoon ja läheisyyden tunteen tuomiseen vauvalle. Lulla -nuken valmistaja RoRo on Lulla Nuken kehitystyön aikana kuullut lääkäreitä, sairaanhoitajia sekä psykologeja.


Lulla Doll on nyt uusi Suomessa. Lulla Doll tuli markkinoille vuonna 2016 Euroopassa ja Amerikassa. Se saavutti niin suuren suosion, että vanhemmat maksoivat satoja dollareita omasta nukestaan valmistajan varaston loputtua ja Lulla Dollien käytyä vähiin.


Ominaisuudet


- Lullan nuken neutraali ilme ja värit on valittu niin, että nukke on sopiva kumppani kaikille lapsille. Ulkonäköön on myös vaikuttanut vauvojen halu mieluummin tarkastelta asioita, joilla on ihmisen kasvojen piirteet.


- Lullan ääni on rauhallinen hengitysääni sekä sykkeen ääni. Niiden lujuus on turvallisella 65 dB: n äänenvoimakkuudella.


- Lullan pintakangas on pehmeää luonnonpuuvillaa. Lulla Dollin voi pestä pesukoneessa, joten se on turvallinen lapsille, joilla on vielä alikehittynyt immuunijärjestelmä ja kehittymättömät hengityselimet.


- Nukke voi imeä tuoksua hoitajilta, jos he pitävät sitä ensin ihonsa läheisyydessä, ennen kuin he antavat Lullan lapselleen. Tuttu tuoksu lisää mukavuutta ja turvallisuutta


- Lulla Dollin pituus on n 38 cm


- Toimii paristoilla 2 xAAA ja paristot tulevat mukana

Arvostelut 0 arvostelua