Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille

Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille
Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille Ki ET LA -aurinkolasit JOKAKIDS 4-6 -vuotiaille
26,95 €
29,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ki ET LA -aurinkolasit ovat uudenlaiset pienille lapsille varta vasten suunnitellut, testatut, kestävät ja taatusti toimivat aurinkolasit.


Lasit ovat korkeinta suojaluokkaa (luokka 4) eli ne antavat 100 % suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Lasien muotoilu tekee niistä useita muita malleja suojaavammat; ne ovat riittävän korkeat ja siksi lapsen silmät ovat suojassa myös silloin, kun tämä katselee ylöspäin esimerkiksi rattaissa istuessaan. Lapsen silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, joten ne on tärkeä suojata niin kesän helteissä kuin talven kimmeltävien hankien loisteessakin. Lasit ovat tuikitärkeät myös kantoliinassa matkaavalle vauvalle.


Mukavat ja turvalliset 


Ki ET LA -aurinkolasien kehykset valmistetaan yhdestä osasta, ja käytetty materiaali on taipuisaa ja rikkoutumatonta ja siksi kehykset kestävät kovaakin käsittelyä: ei enää rikkinäisiä saranoita, kadonneita ruuveja tai katkenneita sankoja. Ehjänä pysyvät aurinkolasit ovat turvalliset niin vauvan kuin taaperonkin käytössä. Kehyksissa käytetty materiaali on erittäin kevyttä, lasit tuntuvat miellyttäviltä pienen käyttäjän yllä, siksi lapset pitävät näitä mielellään! 


Linssit valmistetaan polykarbonaatista, joka suojaa UV-sätelyltä paremmin kuin akryyli.


Neljä eri kokoa, 14 väriä


Ki ET LA -aurinkolaseja valmistetaan neljää eri kokoa: 0-1,5-vuotiaille tarkoitettu Diabola, 1-2,5-vuotiaille suunniteltu Jokaki, 2-4-vuotiaille sopiva Jokala ja 4-6-vuotiaille sopiva Jokakids. Pienimmille tarkoitettu Diabola-malli on käännettävä: aluksi laseja pidetään pienempi "nenäkolo" alaspäin ja kun lapsen kasvot ja nenä kasvavat, ne käännetään ympäri. Näin lasien käyttöikä on pitkä: ne sopivat lapselle vauvasta aina puolitoistavuotiaaksi saakka ja suojaavat lapsen silmiä tehokkaasti käyttöiän alusta loppuun. 


Hauskasti muotoiltuja Ki ET LA -laseja on kymmentä eri väriä, joista voi valita mieluisimman. Lasien mukana toimitetaan käytännöllinen irrotettava joustoremmi, joka pitää lasit napakasti paikallaan. Tuotepakkaukseen sisältyy myös luomupuuvillasta valmistettu kätevä säilytyspussukka. 


Ekologisuutta unohtamatta


Ki ET LA -aurinkolasit on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista ja mukana toimitettava suojapussukka on luomupuuvillaa.  

Arvostelut 0 arvostelua